Conditii de admitere


Toate persoanele care nu isi pot folosi mainile si picteaza tinand pensula cu gura sau/si cu piciorul, pot adera la societate. Talentul artistic si experienta in pictura este de asemenea necesara.

Cooperativa are 3 niveluri de competente: membru cu bursa, membru asociat si membru titular.

Cooperativa intampina cu bucurie noi artisti talentati printre care persoane cu dizabilitati, care au fost initiate in pictura in perioada de readaptare.

Artistii trebuie sa atinga un nivel de competenta adecvat cerintelor unei comisii de examinare, inainte de a fi promovat la un nivel superior. Comisia de examinare este formata din Presedintele Cooperativei, un artist din Comitetul de conducere, artisti fara handicap si un critic de arta.

Cooperativa numara la ora actuala peste 800 de artisti care picteaza cu Gura si Piciorul.

Cum ne putem inscrie in Cooperativa?

Cooperativa isi are portile deschise pentru noi artisti, atat pentru persoane cu experienta cat si pentru cei care doresc sa isi dezvolte talentul artistic. Este specifica pentru persoanele care nu isi mai pot folosi bratele/mainile si picteaza cu gura sau piciorul .

Toate cererile de inscriere sunt analizate de Comisia asociatiei semestrial (de 2 ori pe an), pentru a determina competenta artistului.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele:

  • Curriculum vitae
  • Intre 5-10 lucrari originale (fara cadru)
  • Certificat medical sau notarial care atesta handicapul
  • Fotografii in timp ce picteaza cu gura sau piciorul
  • Articole din presa

Dosarele se trimit la Societatea artistilor care picteaza cu gura sau piciorul, care le va trimite mai departe la Cooperativa:

Editura artistilor care picteaza cu gura sau piciorul
Departamentul Artisti
Strada: Ecospace, nr. 37
Molsheim
67955 STRASBOURG CEDEX 9