Contact


Artişti Care Picteaza cu Gura şi Piciorul (A.P.G.P.) SRL
Str.Simon Bolivar, Nr. 3, Etaj 1, Ap. 2, Sector 1
Bucuresti
Fax: (+4)0372 009 179
Telefon: (+4)0372 937 510 / (+4)0371 173 502
contact@apgp.ro

Doriți să primiți publicatii de la A.P.G.P. în viitor? Selectați în continuare pur și simplu câmpurile corespunzătoare și introduceți detaliile. În cazul în care doriți să vă dezabonați de la publicatiile noastre, o puteți face aici, de asemenea. Vă rugăm să introduceți în acest caz numărul de client / de referință, astfel încât să putem procesa solicitarea dvs. cât mai repede posibil.

Sunt de acord cu termenii si conditiile.

* Dacă trimiteți un mesaj prin formularul de contact, aceasta colectează, salvează și procesează datele dvs. numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru procesarea întrebărilor dumneavoastră și pentru corespondența cu tine. Datele sunt transmise printr-o conexiune securizată, astfel încât datele nu pot fi vizualizate de către persoane neautorizate. Asigurați-vă că toate câmpurile obligatorii sunt completate complet și corect. Numai atunci putem procesa cererea dvs.
APGP tratează datele cu cea mai mare grijă, în conformitate cu reglementările privind protecția datelor. Datele dumneavoastra nu vor fi transmise către terțe părți.